Het seizoen verandert een bos


Notice: Use of undefined constant ids - assumed 'ids' in /home/hofjan3/domains/janhof.nl/public_html/wp-content/themes/bb-theme-child/functions.php on line 116
Beuken langs de weg naar Uddel in de herfst
Beuken langs de weg naar Uddel

Ik was al eens eerder op dit plekje geweest en nam daar een zomerfoto van dezelfde  oplopende weg; maar dan met de bomen vol blad. Ik nam me voor daar nog eens terug te komen, in een ander seizoen. Het leek me leuk om er foto’s te maken op precies hetzelfde plekje. Soms vergeet je zo’n gedachte weer, maar nu dus niet. Twintig kilometer rijden voor één foto: het lijkt erop dat de fotogekte mij te pakken begint te krijgen. Gelukkig kon ik het combineren met een mooie wandeling, en dan is twintig kilometer rijden niet meer zo erg.

Geplaatst op 17 november 2013 in de categorieën: met de trefwoorden: