Avondzon op de Asselse heide


Notice: Use of undefined constant ids - assumed 'ids' in /home/hofjan3/domains/janhof.nl/public_html/wp-content/themes/bb-theme-child/functions.php on line 116
De avondzon op de Asselse heide
De avondzon op de Asselse heide

Deze avond was ik op de terugweg naar huis, na een familiebezoek te hebben afgelegd. De hele dag was het somber geweest met saaie dikke bewolking. Ik had me er al een beetje bij neergelegd dat ik mijn fotospullen voor niets meegenomen had. Maar onderweg begon de avondzon er een beetje door te komen. Ik besloot daarom om niet over de snelweg naar huis te rijden, maar binnendoor langs Assel.

En dat bleek heel goed uit te vallen. De avondzon scheen prachtig over de heide; het is al het licht van de lente, maar het pijpestrootje is nog steeds geel. Ik vond het prachtig om te zien, en deze foto’s geven de sfeer heel aardig weer.

Geplaatst op 19 april 2013 in de categorieën: met de trefwoorden: ,