Heel veel vogeltjes


Notice: Use of undefined constant ids - assumed 'ids' in /home/hofjan3/domains/janhof.nl/public_html/wp-content/themes/bb-theme-child/functions.php on line 116
Heel veel vogeltjes: gele en oranje kanaries op de vogeltentoonstelling in Apeldoorn
Bezoeker achter de kooien op de vogeltentoonstelling
Agapornissen op de vogeltentoonstelling in Apeldoorn
Heel vele vogeltjes : rijen van kooien met vogeltjes op de vogeltentoonstelling in Apeldoorn
Kooien met rood schimmel kanaries op de vogeltentoonstelling
Een oranje kanarie in een kooi op de vogeltentoonstelling in Apeldoorn
Heel veel vogeltjes: bezoeker bekijkt aandachtig de vogeltjes.

Sommige vogelliefhebbers reizen een flinke afstand om één vogel te zien, bijvoorbeeld een sneeuwuil, of iets anders. Dit is het andere uiterste: heel veel vogeltjes die dichtbij mijn huis te zien waren.

Jaarlijk houdt de Nederlandse Vogelbond een grote vogeltentoonstelling in Apeldoorn. Al die duizenden vogeltje bij elkaar zijn een spectaculair gezicht. Er waren vooral veel kanieries en n elke kooi zit één vogel. Ze zien er mooi uit en zijn erg bewegelijk. Met elkaar maken ze een ongelooflijke herrie. Maar voor de liefhebbers zal dit als muziek in de oren klinken.

Voor een vogelleek als ik lijken al deze vogels op elkaar. Voor de keurmeesters zijn er wel degelijk verschillen want sommigen kregen een prijs en daar hangt er een wimpel aan de kooi. Als fotograaf amuseerde ik me prima op het bezoeken van deze tentoonstelling. Heel veel vogeltjes dicht bij huis!

Geplaatst op 19 januari 2014 in de categorieën: met de trefwoorden: